AKTUELNO

Gordanin suprug je za napad saznao iz medija.

U pekari u Radničkoj ulici broj 29, na Čukaričkoj padini oko podneva je došlo do pucnjave u kojoj su teško ranjene dve osobe - radnica i muškarac sa kojim je bila u emotivnoj vezi. Tokom uviđaja na  mestu zločina pojavio se i njen suprug.

Foto: Pink.rs/Nikola T.

Ahmo H. (60) pucao je iz pištolja Gordanu K. (37). Muškarac je iz pištolja ispalilo više metaka u Gordanu, koja je pogođena u glavu i ruke, a nakon toga je sebi ispalilo metak u glavu.

Kako nezvanično saznajemo, žrtva je želela da se vrati svom suprugu sa kojim ima četvoro dece.

Foto: Printscreen Facebook

Njen suprug, koji je iz medija saznao za pucnjavu, navodi da se juče susreo sa napadačem i da mu je izneo situaciju, te da se Ahmo složio i rekao da im neće stajati na put. Kako kaže juče su seli i popričali da reše poroblem i spuste tenziju uz kafu i sok.

Ahmo je, to obećanje pogazio i samo dan kasnije, došao u pekaru u kojoj radi Gordana sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Navodno je nesrećna žena prekinula tu vezu i tada su počeli problemi.

Foto: Pink.rs/Nikola T.

Ahmo H. i Gordana K. su teško povređeni i zbrinuti u Urgentnom centru. Ona je u momentu dolaska Hitne pomoći bila u svesnom i komunikativnom stanju, dok je Ahmo bio kritično.

Foto: Pink.rs/Nikola T.

Kako mediji navode, Gordana i njen muž su iz Bariča.

#Pucnjava

'