AKTUELNO

Policija je pravovremeno reagovala.

Policija je sprečila likvidaciju Jovana Rusića, predsednika FK Bežanija, koju je jedna kriminalna grupa pripremala u Beogradu, a kako mediji saznaju, sumnja se da je on neko vreme praćen i da su mu egzekutori bili za petama.

Saznanja medija potvrdio i sam Jovan Rusić, koji dodaje da nema neprijatelje i da su njegovu likvidaciju naručili jer je odbio da namešta fudbalske utakmice. On dodaje da zna ko stoji iza pokušaja likvicadicije i da je reč o fudbalskom moćniku.

Sukob

- Istina je da sam dobio informaciju da mi je bezbednost ugrožena. Ja sam inače porodičan čovek, ne bavim se nijednim drugim poslom osim fudbala i nemam neprijatelje. Jedini problem koji sam imao i koji je, ja verujem, doveo do toga da mi bezbednost bude ugrožena tiče se upravo sporta. Znam ko stoji iza ovoga, znam ime čoveka koji je naručio i platio da budem ubijen. Reč je o fudbalskom moćniku s kojim sam ušao u sukob jer nisam pristao da učestvujem u prljavim poslovima i nameštanju utakmica - otkrio je Rusić za beogradske medije.

#Likvidacija

#atentat

'