AKTUELNO

Više hitaca ispaljeno je danas oko 14.30 iz vatrenog oružja u pravcu jednog lica u centru Novog Pazara, a kako nezvanično pišu beogradski mediji čovek koji je pucao je lokalni političar i sportista Emir Hadžimujović.

- Kik-bokser je otvorio vatru iz vozila u pokretu i navodno upucao mladića koji je zadobio teške telesne povrede. Za sada se još ne zna da li je napadač bio sam ili je imao pomagače. Takođe, još se ne zna koji je motiv ovog obračuna. Očevici su odmah pozvali Hitnu pomoć koja je ubrzo došla na mesto pucnjave i pružila pomoć ranjenom mladiću - prenose mediji.

Upucani mladić je van životne opasnosti. Nezvanično saznajemo da je upucan Amin Starčanin. Prema prvim saznanjima, reč je o sinu sin novopazarskog biznismena koji se godinama bavio proizvodnjom odeće od teksasa.

Kako se navodi, hici su ispaljeni iz vozila u pokretu u ulici Kej 37. Sandžačke divizije u užem centru grada.

Na licu mesta se nalaze tužilac i pripadnici policije.

Podsetimo, Hadžimujović je na stranice crne hronike dospeo 14. marta 2016. godine. U noći u kojoj je upucan, Hadžimujović je obezbeđivao koncert pevača Šaka Polumente. Takođe, Emir je bio i telohranitelj čuvenom liku iz Turske serije Bali-begu kada je došao da poseti našu zemlju.

#Novi Pazar

#Pucnjava

'