AKTUELNO

Dušan P. (33) koji je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju devojku Violetu J. (19) iz Batalage kod Koceljeve, prema nezvaničnim informacijama nije se ušunjao u njenu kuću, već su ga njeni roditelji jutros pustili ne sluteći tragediju.

Prema najnovijim informacijama Dušan je nesrećnu devojku izbo nožem preko 15 puta.

Kako prenose mediji, Dušan je jutros otišao do Violetine kuće i njega su primili njeni roditelji, pa su zajedno čekali da se nesrećna devojka vrati iz noćne smene.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se Violeta vratila, otac je navodno izašao na kratko u dvorište kuće, a ni majka nije bila u istoj prostoriji, pa je Dušan iskoristio to i devojku krvnički izbo.

Nezvanično se saznalo da je jezivom ubadanju najverovatnije prethodio raskid Dušana i Violete, koji on, po svemu sudeći, nije mogao da prihvati.

Foto: TV Pink Printscreen

Osumnjičeni Dušan je nakon zločina čak seo u isti automobil i zajedno se sa žrtvom i Violetinim ocem odvezao do zdravstvene ustanove.

Dušan je odatle pobegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Devojka je podlegla povredama, a Dušan će u narednih 48 časova biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Pročitajte još: LELECI I PLAČ U KUĆI UBIJENE VIOLETE! Porodica i rodbina ne mogu da prihvate tragediju

#Devojka

#Ubistvo

'