AKTUELNO

U današnjoj saobraćajnoj nesreći u Subotici u kojoj su se sudarili autobus i službeno vozilo Doma zdravlja, povređene su četiri osobe, ali je najveće povrede zadobila Sofija Đ., 24-godišnja žena, koja je odmah preneta na odeljenje hirurgije u Opštoj bolnici Subotica.

Kako saznaju mediji, Sofija je radila na terenu u Srpskom šoru, da bi pacijentima dala potrebnu terapiju, a vraćala se sama službenim vozilom prema Subotici.

U trenutku kada je naišao autobus i dogodila se nesreća, njoj je odmah na žalost od stakla stradalao lice, na kojem je zadobila povrede od siline udarca. Novi automobil Doma zdravlja je havarisan potpuno, pa su vatrogasci morali da seku vrata da bi ženu izvadili iz vozila.

Ostali povređeni putnici su zbinuti, a saobraćajna nesreća se prema saznanjima iz policijske istrage dogodila verovatno zbog neustupanja prava prvenstva prolaza.

Povređena Sofija je u toku dana sa hirurgije preneta na odeljenje intenzivne nege u Opštoj bolnici Subotice, gde će lekari pratiti njeno dalje stanje, ali prema prvim informacijama nema unutrašnjih povreda.

#Crna Hronika

#Subotica

'