AKTUELNO

Telo je pronađeno ispod jednog splava, na oko 30 metara od mesta gde je bačen u reku.

Pripadnici MUP izvukli su danas iz Dunava telo Roberta Romića (41), muškarca koji je mučen i ubijen pre nekoliko dana na Zemunskom keju. Nakon opsežne potrage pronađeno je telo muškarca za čiju su smrt osumnjičena četiri muškarca, od kojih su trojica juče uhapšena.

Romićevo telo pronađeno je ispod jednog splava, na oko 30 metara od mesta gde je bačen u reku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su sa više udaraca usmrtili Roberta Romića, nakon čega su njegovo telo bacili u Dunav.

Foto: Printscreen Facebook/Roberto Romiċ

- Osumnjičeni se terete da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i telu, dok ga je osumnjičeni M. M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama - navedeno je u saopštenju MUP-a.

Kada je oštećeni pao u nesvest i prestao da daje znake života, osumnjičeni su ga, kako se sumnja, odvukli do vode i njegovo telo bacili u Dunav na Zemunskom keju.

Prema nezvaničnim informacijama, postoje indicije da je Romić bio živ kada su ga bacili u vodu. Takođe, sumnja se da su se prethodno nad njim iživljavali skoro dva sata, kao i da je problem nastao oko devojke.

Pročitajte još: PRONAĐENO TELO MUŠKARCA KOJI BRUTALNO PREBIJEN I BAČEN U DUNAV - Osumničeni uhapšeni!

Zbog sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo uhapšeni su M.M. (52), S.K. (37) i M.I. (26).

Uhapšeni i ubijeni se poznaju od ranije, a motiv zločina je najverovatnije svađa oko devojke.

#Dunav

#Ubistvo

'