AKTUELNO

Raspravljali su se, a onda se začuo prasak!

Miša Jovanović upucao je u svoju bivšu ženu, Gordanu Jovanovič (47) i teško ranio njenog brata Gorana Radosavljevića (42) u bašti kafića u centru Kruševca.

Nakon pucnjave, Jovanović je pobegaoi na auto-putu Čačak - Obrenovac izazvao je saobraćajnu nesreću.

Nakon toga je pobegao iz automobila i iz pištolja ispalio sebi dva metka u glavu. Jovanović je samuobistvom stavio tačku na tragediju koja se dogodila u centru Kruševca.

Prema rečima vlasnika kafane u kojoj se dogodilo krvoproliće, muž, žena i šurak su u toku prepodneva došli u lokal i sedeli su za istim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Raspravljali su se da se vrati valjda. Ne znam tačno...Bio sam u kuhinji kada se čuo prasak - kaže vidno potreseni Dragan Milovanović za Pink.

Kada je izašao u baštu kafića video je dvoje ljudi koji leže upucani na podu.

Prema pisanju medija, vlasnik kafane u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Miša J. rekao bivšoj ženi malo pre nego što će pucati u nju.

- Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe - navodno je izgovorio.

Gordani nije bilo spasa, a njen brat je prebačen u Kruševačku bolnicu. Goran je nakon toga u kritičnom stanju transportovan u Klinički centar Niš.

Nije mogao da pređe preko razvoda

- Majka ga je napustila pre dva meseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem - rekla su Gordanina i Mišina deca.

Bivši supružnici imaju dve ćerke.

#Kruševac

'