AKTUELNO

Neposredno pred incident, Jelena Mrkić posvetila je stori svom suprugu.

Napadnut sportista Damir Dado Mihajlović (37), suprug sestre od tetke Nataše Bekvalac, ranjen je popodne nakon sukoba sa trojicom muškaraca ispred jednog kafića. On je hitno, sa teškim povredama, prevezen u Urgentni centar KC Vojvodina.

Foto: Pink.rs/Jelena B, Printscreen Instagram/jelena_mrkic

Njegova supruga Jelena Mrkić objavila je, neposredno pre nego što je Mihajlović izboden, stori na Instagramu koji je, po svemu sudeći, posvećen upravo njemu:

- Ima tih ljudi, Bog ih blagoslovio, koji ti znače toliko da bi sve sa njima podelio. I kad si srećan i kad si tužan trčiš im u naručje. Ima i među njima jedan poseban. Sa njim i kad se posvađaš, dobiješ nagon da mu se požališ da ste se posvađali. A on se smeška. Već zna. Kao što zna i da ćeš mu uvek doći, ma šta da se dogodi. Svakakvih srca ima, ali samo jedno je tvoj dom. Odatle se ne odlazi. Samo se povremeno buntovnički pobegne od kuće. Tek da shvatiš da imaš kome da se vratiš - napisala je Jelena, ne sluteći da će se upravo posle ovih emotivnih reči njenom suprugu dogoditi nešto strašno.

Foto: Printscreen Instagram/jelena_mrkic

Na sreću, on je, kako saznajemo, stabilno, iako je zadobio teške povrede. Policija još uvek traga za napadačima koji su izboli sportistu.

Pročitajte još: KO JE ISKASAPLJENI MMA BORAC? Damir Mihajlović, zet Nataše Bekvalac, poznat je po INCIDENTIMA, a pre 9 godina BRUTALNO JE PRETUKAO KOŠARKAŠA PARTIZANA (FOTO+VIDEO)

#Nataša Bekvalac

'