AKTUELNO

Do incidenta je došlo nakon sukoba ispred jednog kafića.

Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada izboden je danas oko 13 sati oštrim predmetom, a sve se dogodilo u Ulici Miše Dimitrijevića, ispred jednog kafića. On je ranjen nakon sukoba sa trojicom muškaraca.

Ovaj sportista je i zet pevačice Nataše Bekvalac, izboden je nožem oko 14 sati u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako mediji saznaju Mihajlović, inače muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

Sedeli u kafiću

- Mihajlović je s drugarom sedeo u kafiću svog brata kada se iznenada najpre verbalno sukobio sa napadačem koji je sedeo za susednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli.

Foto: Printscreen Facebook/Damir Dado Mihajlović

Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Posle toga napadači su pobegli - navodi izvor iz istrage.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

- Pacijent D. M. primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posekotinama po telu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe potkolenice. Pacijent je posle kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije, rekao nam je Siniša Knežević, PR KCV.

Pročitajte još: UŽAS USRED BELA DANA U NOVOM SADU! Naš poznati MMA borac (37) IZBODEN ISPRED KAFIĆA - Hitno prevezen u Urgentni centar! (FOTO)

Inače, policija je obavila uviđaj, a za napadačima se i dalje traga. Prema nezvaničnim saznjima, Mihajlović se od nedavno bavi i privatnim obezbeđenjem.

Mihajlović se sa najpoznatijom novosadskom pevačiom orodio nakon što je oženio njenu sestru od tetke Jelenu Mrkić. Mrkićeva je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Survajver",a oprobala se i u pevačkim vodama.

#Novi Sad

'