AKTUELNO

Dok je svog sina ispraćao na sud, Vladimir Marjanović kratko se obratio novinarima okupljenim u Borči.

Pripremno ročište pred početak suđenja Zoranu Marjanoviću povodom optužbi da je ubio suprugu Jelenu 2. aprila 2016. godine u Borči, održano je juče u Višem sudu u Beogradu iza zatvorenih vrata.

Marjanović se pred sudom iznjasnio kao nevin, a novo ročište je zakazano za 5. novembar.

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Ovaj zločin intrigira javnost u Srbiji, ali i u regionu, već više od tri godina, a po svemu sudeći, epilog će stići vrlo brzo. Najpraćeniji slučaj crne hronike uvukao je u sebe čitave porodice, pa su novinari juče imali i nekoliko pitanja za oca optuženog Marjanovića.

Vladimir Marjanović je, nakon što je sina ispratio na sud, poručio "da je sve u božjim rukama i da se nada najboljem".

- Ko zlo čini, zlu neka se i nada - prokomentarisao je kratko Vladimir novinarima pred početak suđenja decenije.

Foto: e-stock/D.GOLL

Podsetimo, nakon pripremnog ročišta koje je održano juče, a koje je trajalo okruglo dva sata, Marjanović je sa svojim advokatima izašao pred sud i, na pitanje novinara kako podnosi pritisak koji traje već više od tri godine, poručio da ne zna ni sam i da ceo proces predugo traje.

- Suvise dugo traje sve ovo, suvise dugo. Ne znam ni sam kako podnosim, verujte - rekao je Marjanović. Ovo je jedno od novijih obraćanja Marjanovića medijima, budući da se neko vreme nije pojavljivao u javnosti.

Pročitajte još: SUĐENJE POČINJE 5. NOVEMBRA! Marjanović se izjasnio o krivici, a nakon DVA SATA U SUDNICI pred kamerama progovorio o tome kako se oseća! (VIDEO)

#Vladimir Marjanović

#Zoran Marjanović

'