AKTUELNO

Zoran Marjanović pojavio se danas u Višem sudu gde je počelo suđenje zbog ubistva njegove supruge Jelene, sa novom tetovažom na potpuno neočekivanom mestu i sa posebnom porukom.

Marjanović je na slepoočnici tik ispod desnog oka istetovirao krilo anđela a koje ima više značenja.

Ono predstavlja slobodu i pokret. Ako imate krila, vas niko ne poseduje, vi ste ono što želite da budete i gde to želite. Međutim neki smatraju da tetovaža krila asociraju i na osobu koju ste voleli a koja je preminula, predstavljaju vašu veru, podsećaju vas da umete da se izborite sa svim strahovima i preprekama.

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Ono simbolizuje nenadoknadiv gubitak drage osobe. Prema njegovim rečima on je ovu tetovažu uradio kada je izašao iz zatvora u kom je proveo nekoliko meseci kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge.

Zoran je ranije iscrtao na desnoj strani vrata krug u kome su iscrtane linije zapravo predstavlja crtež zmejava. Red zmajeva, kako je ranije objasnio, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno pobedu dobra nad svim zlim.

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Zoran Marjanović se danas izjasnio o svojoj krivici. Pevačicin suprug u svojstvu okrivljenog našao se nakon što su tužilaštvo i policija prikupili dovoljno dokaza koji su im ukazali da postoji opravdana sumnja da je svirepo ubistvo supruge Jelene počinio upravo on.

Pročitajte još: SUĐENJE POČINJE 5. NOVEMBRA! Marjanović se izjasnio o krivici, a nakon DVA SATA U SUDNICI pred kamerama progovorio o tome kako se oseća! (VIDEO)

#Tetovaža

#Zoran Marjanović

'