AKTUELNO

Kako saznajemo, do pucnjave je došlo nakon manjeg sukoba u kafani u Ritopeku.

Zet Zorana Karića, uglednog biznismena, Saša Radenović (47) ranjen je u pucnjavi u jednom restoranu koja se dogodila prošle noći oko 2 sata u beogradskom naselju Ritopek.

Radenović je oženjen Jefimijom Karić. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja kao i identifikaciji osobe koja je ispalila jedan metak iz pištolja.

Kako je ispričao očevidac, pucnjava se dogodila nakon manje čarke u kafani.

Rođeni brat Bogoljuba Karića bio je sa svojom suprugom, ćerkom i zetom, kao i sa dva vozača u kafani u Ritopeku i mirno sedeo za stolom. Pored njih za drugim stolom sedela su dva mladića, a za stolom pored sedela je grupica mladića, te je veliki broj svedoka video šta se dogodilo.

Pročitajte još: U PUCNJAVI U RITOPEKU RANJEN ZET PORODICE KARIĆ: Novi detalji kafanskog sukoba koji se završio POTEZANJEM PIŠTOLJA (FOTO)

Nakon nekog vremena Zoran Karić i njegova supruga napustili su objekat i otišli u nepoznatom pravcu. Nakon njihovog odlaska započeo je sukob.

Zet Bogoljubovog brata je dobacio nešto dvojici mladića koji su sedeli za stolom pored njihovog. Odjednom je jedan od njih izašao napolje i otišao do svog automobila. Kada se vratio u lokal nosio je pištolj sa sobom i pucao Karićevom zetu u nogu - kaže jedan od očevidaca.

Nakon toga nastala je uzbuna i napadači su pobegli sa mesta obračuna. Ubrzo potom je ranjeni Saša Radenović prebačen u Urgentni centar.

- Došla je Hitna pomoć, a za njima i policija. Bili su i forenzičari nakon sukoba - priča očevidac.

Policija i dalje traga za napadačem.

Inače, Saši i Jefimiji pre nedelju dana Hafa Karić je na društvenim mrežama čestitala godišnjicu braka.

#Pucnjava

'