AKTUELNO

Vozač "renoa klio" Tamara B. (19) i njen suvozač (26) teško su povređeni juče u zoru kad su velikom brzinom probili ogradu Pančevačkog mosta u smeru ka Borči, survali se u ambis i završili na krovu.

Vozač "renoa klio" Tamara B. (19) i njen suvozač (26) teško su povređeni juče u 5.20 ujutro kad su ogromnom brzinom probili ogradu Pančevačkog mosta u smeru ka Borči i survali se sa preko 15 metara visine u Bulevar despota Stefana! Oboje su prevezeni u Urgentni centar, pošto su vatrogasci uspeli da ih izvuku iz potpuno smrskanog automobila.

Pali na krov

Foto: Pink.rs

Mladić je u kritičnom stanju smešten na Odeljenje intenzivne nege i lekari se bore za njegov život, dok je Tamara i dalje na dijagnostici. Kako saznajemo, nesreća se desila na samom prilazu mostu iz pravca Karaburme. - Okolnosti nesreće još nisu utvrđene. Za sada je izvesno samo da su išli velikom brzinom, popeli se na ivičnjak, a potom probili ogradu i završili ispod mosta na krovu. Obavljen je uviđaj i naložena su neophodna veštačenja. Havarisani automobil je odšlepan u roku od nekoliko sati nakon nesreće, a na mestu udesa na sve strane ostalo je polomljeno staklo, tragovi kočenja i krvi - kaže Informerov sagovornik iz istrage.

Očevidac nesreće, koji je bio na obližnjoj pijaci, ispričao je da je čuo škripu guma, koja je trajala dugo. - Auto je kočio najmanje 100 metara pre nego što je sleteo s mosta. Mora da je vozač išao veoma brzo, čim nije uspeo da se zaustavi. Prasak je bio stravičan. Automobil je bio na krovu, potpuno smrskan. Ubrzo su stigli vatrogasci i Hitna pomoć, mladić i devojka iz auta su još bili svesni. Pravo je čudo kako su preživeli - navodi očevidac.

Foto: Pink.rs

Gotovo identična nesreća desila se 3. oktobra prošle godine, samo pedesetak metara dalje, kada su nastradali Vesna Ranković (47) i njen otac Mirko (73) iz Loznice. Oni su se u ranim popodnevnim časovima "jugom" sudarili sa "reno meganom", potom probili ogradu Pančevačkog mosta i sleteli sa oko 15 metara visine na obalu.

#Nesreća

#most

'