AKTUELNO

Samir Bato Tuzinac (35) iz Novog Pazara poginuo je u petak u Turskoj, kada je tokom medenog meseca skočio sa šestog sprata hotela u kome je bio sa svojom suprugom.

Tuzinac se oženio pre samo nekoliko dana, a nakon svadbe u Novom Pazaru sa suprugom je otišao na medeni mesec u Tursku. Vest koja je stigla iz Alanje da je Tuzinac izvršio samoubistvo skokom sa šestog sprata hotela "Dizalija Palm Garden" u turskom letovalištu sve u ovom gradu je rastužila. Međutim, ima i onih koji ne prihvataju da je reč o samoubistvu, već o nesrećnom slučaju i da je nesretno pao.

- Još se ne zna sa sigurnošću kako je pao sa šestog sprata hotela jer terase imaju visoku ogradu, ali se očekuje da će se znati kada se telo dopremi u Novi Pazar na sahranu - priča jedan od Samirovih prijatelja.

I dok su prijatelji sigurni su da će istinu moći da kaže samo njegova supruga Almina Numanović (34), koja je u momentu pogibije supruga bila u hotelskom kupatilu, nezvanično se priča da je Tuzinac već nekoliko godina uzimao određenu terapiju za psihičke pacijente.

- Samir je veoma teško podneo smrt oca, koji je pre 15 godina tragično stradao u saobraćajnoj nesreći. Njega je u Novom Pazaru na kružnom toku ubilo vozilo jednog komunalnog preduzeća. Samir se od tada mnogo promenio. Nekako se povukao i posvetio veri i u njoj nalazio smisao života - priča Samirov drug.

UZIMAO TERAPIJU

Navodno je ubrzo nakon te tragedije počeo da uzima i određenu terapiju za psihičke pacijente.

- Sigurno nije želeo da je pije na medenom mesecu, pa je možda i to razlog zbog koga je skočio sa terase. Sigurno mu je nešto "kvrcnulo" u glavi zbog neuzimanja lekova. Sve ostale priče koje su uključivale svađu novopečenih mladenaca pale su u vodu jer su svi koji su poznavali Tuzinca istakli da je mnogo voleo svoju ženu i da je bio siguran da je to ljubav za ceo život - dodaje drug.

Samirovi prijatelji kažu da je bio dobar drug, miran i povučen, sa najlepšim osmehom.

- On se izdvajao od svih nas upravo tim osmehom, plenio je gde god bi se pojavio. Još ne verujem da ga nema jer smo se pre samo par dana veselili na njegovoj svadbi. Bio je posebno raspoložen. U jednom trenutku mi je rekao da nije verovao da će doći dan kada će se oženiti i da je mnogo srećan - priča jedan od Batinih drugara.

Tuzinac je iza sebe ostavio majku i dve sestre. Samirova majka je uvaženi prosvetni radnik u Novom Pazaru, koja je uskoro trebalo da ode u penziju. Telo stradalog Samira Tuzinca poslato je na obdukciju. Očajna porodica odmah se nakon tragedije uputila u Alanju, gde čeka dozvolu da dopremi telo u Novi Pazar.

#Samoubistvo

'