AKTUELNO

Marijan Đokić (39) iz Kragujevca stradao je u nedelju, 25. avgusta, na putu Podgorica-Kolašin, u mestu Bioče.

Na njega je, prema prvim i nezvaničnim informacijama, naleteo drugi automobil, zbog čega je ovaj motociklista izgubio kontrolu i sleteo s puta. Njegova porodica moli da joj se jave očevici ove nesreće kako bi se istina o iznenadnom gubitku muža i oca saznala.

Marijan se tog jutra vraćao sa mora, gde je na još nekoliko dana ostavio svoju ženu i decu.

- On je morao da se vrati u nedelju, jer je sutra radio, a deca i ja smo ostali do petka. Oko 8.50 poslao mi je poslednju poruku, da je napravio pauzu i da uskoro kreće dalje. Oko 9.10 već je bio mrtav - sa uzdahom kaže njegova supruga Ivana.

Po prvim informacijama, automobil i motocikl sudarili su se pod nepoznatim okolnostima, usled čega je Marijan izgubio kontrolu nad motorom i sleteo u kanjon. On je poginuo na licu mesta, a njegovoj porodici se u toj sekundi život promenio iz korena.

Pored sve boli, Ivana, najednom samohrana majka, odlučna je da sazna šta se njenom mužu desilo.

- Moj suprug nikada nije divljao motorom. Bio je odgovoran, vozio je decu i mene. Ipak, nikada ne možete da budete potpuno sigurni. Onda sam videla komentare na vestima gde se javljaju očevici i brane ga. Pišu da su sve videli, da Marijan ništa nije bio kriv, da je automobil prešao u njegovu traku i očešao ga ...- kaže ona.

I izveštaj je, kaže, nagovestio nešto slično. Sve se dešavalo u desnoj polovini desne, Marijanove, trake.

- Molim sve ljude koji su bili očevici nesreće, koji su videli šta se desilo, da nam se jave. Znam da moga muža ništa neće vratiti, ali zbog njega i njegove dece moram da saznam istinu - kaže ona.

#Kragujevac

#More

#Smrt

'