AKTUELNO

Ljudi iz njihovog okruženja su zanemeli od šoka.

Moniku Ikotić iz Subotice brutalno je ubio suprug Miloš Čodanović, nanevši joj teške povrede nožem od kojih je žena preminula u utorak u Opštoj bolnici.

Kako je za medije izjavila Monikina majka Julija, njena ćerka imala je brak pre nego što se udala za Miloša.

Julija Ikotić kaže da je Monika sa ocem svoje ćerke i sina ostala u dobrim odnosima, dok se sa Milošem i dalje svađala i mirila.

- Bili su tri godine u braku, razililazi su se i nastavljali ponovo, a kako sam mislila da je u pitanju ljubav nisam se mešala. Decu nisu imali, kratko su živeli kod nas, a kada su počeli nesporazumi odselili su se i ubrzo razveli. Moja ćeka je bila zaista omiljena i dobra osoba, u firmi „Kontinental“ je bila u grupi najboljih radnika, svi su je hvalili da je vredna. A što se tiče Miloša, eto, to je pravo lice sportiste i ponos Subotičana – rekla je Julija.

Ubica je u kuću došao sa cvećem za bivšu suprugu, a dok mu je ona služila kafu zgrabio je nož iz fioke u kuhinji i nasrnuo na nju. Zadao joj je više smrtonosnih udaraca i posekotina i ona je u bolnicu dovezena bez znakova života sa ubodnim ranama na levoj šaci, levoj podlaktici, nadlaktici, levoj dojci i dubokim rezom ispod potiljka koji se pružao do kičmenog stuba.

Na pregledu je delovao svesno i orijentisano, a zatim je pritvoren.

Parasportista i slepi šampion Srbije na Fejsbuku je najavio zločin. On se postovima opraštao od prijatelja što je mnoge navelo da pomisle da će izvršiti samoubistvo, ali je ostavio i poruke po kojima je bilo jasno da ne može da se pomiri sa činjenicom da su se on i Monika razišli.

Posle razlaza sa Monikom u naselju Radijalac iznajmio je stan u višespratnici i prema rečima stanara „nije uvek ostavljao utisak dobrog momka, naprotiv, viđali su ga često u društvu različitih žena“.

I. P.

#Fejsbuk

#Istraga

#Sport

#Subotica

#Ubistvo

'