AKTUELNO

Bogdan Gajić (20) koji je zverski ubio svog starijeg brata Ignjata (24) isplanirao je svoj jezivi zločin do detalja.

Ignjat Gajić (24) ubijen je dok je ležao u krevetu udarcima boksera a zatim je navodno preklao brata. Bogdan je neposredno nakon ubistva pokušao je da zavara trag i pozvao oca koji je bio u Beogradu sa suprugom i najmlađim sinom da su došli "neki mladići i odveli Ignjata". Na taj način želeo je da izbegne bilo kakvu sumnju u umešanost "nestanka" brata. Zatim je umotao leš u najlon i čaršav stavio na kolica i krenuo ka obližnjoj šumi gde je ranije iskopao rupu.

Međutim policija ga je uhapsila naredno noći u redovnoj kontroli. Bilo im je sumnjivo što u gluvo doba noći gura kolica i nosi lopatu i flašu rakije. Kada su otkrili čaršav i videli jezibvu scenu kao iz najcrnejg horor filma šokirani policajci su pitali Bogdana ko je u kolicima, a on je hladno odgovorio: Moj brat!

Foto: Printscreen Facebook

Šta je dovelo do ovako monstruoznog zločina još nije jasno. Komšije i poznanici kažu ove ugledne profesorske porodice iz Šapca su u šoku. Iako Gajiće znaju kao pomalo čudne, niko nije mogao ni da očekuje da će se ovako nešto dogoditi. Ignjat i Bogdan , kao i najmlađi brat bili su unuci poznatog slikara Milića od Mačve. Kao motiv se zasad navode loši porodični odnosi, a navodno je Ignjat koristio narkotike i maltretirao ukućane, dok je Bogdan bio odličan đak i student psihologije.

Međutim, zanimljivo je da je Ignjat na Fejsbuk profilu postavio kao profilnu fotografiju trojice braće kad su bili mali. Slika stoji na njegovom profilu od 2017. godine, a na njoj najstariji brat nasmejan grli svog budućeg ubicu koji drži pognutu glavu. Ignjat nije mogao ni da nasluti da je mržnja mnogo jača od uobičajenih dnevnih razmirica i da će mu brat doći glave.

Foto: Printscreen Facebook

Ignjat je danas sahranjen na Novom groblju, a Šapčani su bili iznenađeni kada su videli njegovu umrlicu. Na njoj je među ožalošćenima i Bogdan (20). Na umrlici se ne navodi da je Ignjat tragično stradao već da je preminuo 19. avgusta u 24. godini života.

Pročitajte još: SAHRANJEN IGNJAT (24) KOGA JE MUČKI UBIO ROĐENI BRAT: Jedan DETALJ na njegovoj umrlici je šokantan i POTRESAN

#Fejsbuk

#Sahrana

#Ubistvo

'