AKTUELNO

Snimak krađe zapalio je društvene mreže.

N. S. (33) i S.P. (23), obe bugarske državljanke, uhapšene su u Beogradu zbog krađe novčanika iz kolica jedne bebe. Krađa se odigrala juče u Knez Mihailovoj ulici.

Sumnja se da su one juče u jednoj radnji u Кnez Mihailovoj ulici, ukrale novčanik iz džepa na kolicima u kojima se nalazila beba oštećene.

One su tom prilikom opljačkale Irenu Vučković, majku iz Beograda, pre čega su sramno "napadale" kolica u kojoj je bilo Irenino dete (3) i novčanik. U radnju su ušle odvojeno, a jedna od njih na glavi je imala kačket.

Pokradena žena okrenula je dete ka sebi, pa je dok je razgledala stvari, zadnji deo kolica bio dostupan jednoj od kradljivica. Potom su se odjednom obe prestupnice stvorile iza detetovih leđa. Pokušavale su i komešale se oko njih.

Kada je majka na trenutak ostavila kolica i okrenula se da pogleda neki artikal, a žena sa kačketom samo je zavukla ruku u džep na kolicima i odnela novčanik.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i one će, uz krivičnu prijavu, biti privedene Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

#Hapšenje

'