AKTUELNO

On je poginuo u sudaru tokom zadatka.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se juče na Smederevskom putu na ulazu u Grocku. Poginuo je policajac Nenad Stojadinović (38), a njegov kolega Vladimir Radujko teško je povređen.

On je stradao tokom obavljanja službenog zadatka, kada je jurio dva automobila u kojima su bili osumnjičeni za tešku krađu. Tokom potere, izgubili su kontrolu nad vozilom i udarili u kamion pekare “As” iz Begaljice.

Foto: Facebook

Kako saznajemo, Nenad je bio na mestu suvozača, a njegov kolega je zbog mokrog kolovoza izgubio kontrolu nad vozilom "hjundaji", pa je prešao u suprotnu traku i udario u kamion.

Nakon udara, automobil se odbio i upao u kanal pored puta.

Lopovi su nastavili bekstvo, međutim, kod Smedereva ih je stigla druga ekipa i uhapsila ih.

NAGRAĐIVAN ZA HRABRA DELA

Nastradali Nenad Stojadinović radio je 11 godina u beogradskoj policiji na najtežim i najsloženijim poslovima i više puta je nagrađivan. - Sine moj, pa zar ovako majka da dočekuje goste - kukala je juče očajna majka hrabrog policajca, kojoj su porodica i prijatelji izjavljivali saučešće.

Poznanici poginulog policajca za naš portal kažu da je Stojadinović bio osoba za primer.

- Bio je vedrog duha, uvek spreman da se našali i ulepša mi dan. Nije voleo da priča o poslu, obavljao je svoju dužnost časno. Nije se hvalio svojom hrabrošću i viteštvom. Niko nije očekivao tragediju, ne mogu da pomislim da ga više nema - kroz suze priča prijateljica Marija Z. (37).

N. Petričević

#Grocka

#Policajac

#Saobraćajna nesreća

'