AKTUELNO

-Lekovi nas drže na nogama... - kažu uplakani roditelji.

Barbara iz Sente je nestala 25. novembra 2016, kada se sa dva druga, tada 17-godišnjaka, vraćala sa rođendana.

Ona bi trebalo da danas, 13. avgusta da duva 18 svećica na torti u svom porodičnom domu.

Umesto veselja u kući, njena porodica rođendan dočekuje u očaju jer više od dve i po godine ništa ne znaju o sudbini svoje miljenice, ali se nadaju da će je jednog dana videti živu i zdravu.

Barbara je nestala 25. novembra 2016, kada se sa dva druga, tada 17-godišnjaka, vraćala sa rođendana. Oni su u policiji rekli da se devojčica okliznula i upala u reku Tisu. Ipak, reka je više puta pretraživana, korišćene su najnovije tehnologije, a telo nije pronađeno. Porodica ne veruje da se Barbara te večeri utopila i sumnjaju da je oteta.

- Unajmili smo privatnog detektiva i poslednja informacija koju smo dobili jeste da je Barbara navodno viđena u Hrvatskoj. Detektiv je proverio sa tamošnjom policijom, ali se ispostavilo da to nije istina. Ili je možda samo prošla kroz državu... - rekao je ranije otac devojčice.

On navodi da je svaka nova informacija samo ćorsokak, ali da nemaju nameru da odustanu.

- Lekovi nas održavaju na nogama, u suprotnom nas ne bi bilo. Ipak, moramo da se držimo, makar zbog sina, koji je teški epileptičar i ima puno napada. On ne zna šta se dešava, često ode u njenu sobu da je traži, ali nje tamo nema - potresno kaže Endre.

#Barbara Vitez

'