AKTUELNO

Tela Miloša Stanojkovića (20), Anđele Mančić (19) i njenog ujaka Zorana Disića, koji su nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći u predgrađu nemačkog grada Rotenburga prošle nedelje, dopremljena su u subotu u Srbiju.

Nebojša Stanojković, otac stradalog Miloša, potvrdio je ovu vest za "Novosti":

- Tela naše dece dopremljena su u Srbiju i Miloš i Anđela biće zajedno sahranjeni u ponedeljak na beogradskom groblju Zbeg. Zajedno su proveli mladost, proživeli ljubav i zajedno su otišli u smrt. Zato ćemo ih zajedno, sa rukom u ruci, i sahraniti.

Zoran Disić, kako nezvanično saznajemo, biće sahranjen u Leskovcu.

Foto: Privatna arhiva

U saobraćajnoj nesreći kada je poginuo zaljubljeni par i Anđelin ujak, teško je povređen i njen mlađi brat Darko (14), dok je otac Mile (46) zadobio lakše povrede. Darko je nekoliko puta operisan i on se nalazi još u bolnici u Nemačkoj.

Do udesa je došlo kada se "ford" u kojem su bili svi nastradali i povređeni iznenada zakucao u znak "stop", a potom odbio i udario u automobil "golf" koji ga je odbacio na drugo vozilo. Za volanom "forda" bio je Anđelin otac Mile Mančić.

Inače, Miloš Stanojković završio je Medicinsku školu i trebalo je 1. septembra da počne da radi kao akušer u GAK "Narodni front". Anđela je završila za "tehničara za kompjutere". Njih dvoje planirali su da se zaposle i započnu zajednički život, a kasnije, eventualno da se presele u Nemačku i tamo žive i rade.

#Nemačka

#Smrt

'