AKTUELNO

Četvorostruko ubistvo u selu kod Negotina potreslo je Srbiju. Žrtve su, prema prvim informacijama, ubijene sa deset hitaca vatrenim oružjem nepoznatog kalibra. Meštani kažu da se motiv ubistva krije u tome što je ova porodica važila za imućnu.

Policija je danas popodne završila uviđaj, ali još uvek traga za počiniocem, ili počiniocima, ovog krivičnog dela, kao i motivom. Kako još uvek nezvanično saznajemo, nakon obavljene obdukcije, u četiri tela ispaljeno je ukupno deset metaka: četiri u telo, jedan u glavu Raje Kazimirovića, dva metka u njegovu majku Dragicu i još dva u Rajinu sestru Ljubinku Oprikić. U telu Rajine sestričine Dragane pronađen je jedan metak.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Saznali smo i da je policija pronašla značajno manje čaura nego što je ispaljeno metaka iz pištolja. Leševe je juče, sasvim slučajno, pronašao trgovac stokom. Raja Kazimirović je, naime, bio uzoran poljoprivredni proizvođač: gajio je oko 15 krava i oko 40 ovaca i koza.

Foto: TvPink Printscreen

Komšije i meštani kažu da nisu mogli da naslute ovakvu nesreću.

- Radili smo zajedno, zidali smo kod njega prošle godine, evo baš ovaj salaš smo zajedno zidali – kaže stariji meštanin za Pink.

Foto: TvPink Printscreen

- Dobar je čovek Raja bio – kaže meštanka.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogo se mučio, radio je sam teške poslove, a živeo je sam sa majkom koja ima više od 90 godina – kaže drugi stanovnik ovog malog sela kod Negotina.

Foto: TvPink Printscreen

- Nikad nije pio, bio je miran, domaćin, bavio se poljoprivredom, stočarstvom...

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam ko ga je ubio, ali sumnja se da je imao mnogo para – reči su meštanina.

Foto: TvPink Printscreen

Tela koja su pronađena u mestu zvanom Valja Vratna, između Jabukovca i Vratne, prema prvim rezultatima istrage, otkrivena su najmanje dva dana nakon ubistva. Ovaj deo Negotinske krajine već je pre 12 godina bio udarna vest crnih hronika. Tačno 27. jula te 2007. godine Nikola Radosavljević pobio je u Jabukovcu devetoro svojih komšija.

Foto: Printscreen YouTube/RUDAR 7

#Negotin

#Ubistvo

'