AKTUELNO

Četiri beživotna tela pronađena su u petak oko 14 časova u mestu zvanom Valja Vratna, između Jabukovca i Vratne kod Negotina.

Policija i dalje intenzivno radi na rasvetljavanju ovog zločina koji je šokirao Srbiju, a Jabukovac je u opsadnom stanju, dok nadležni saslušavaju sve redom, a pogotovo komšije sa kojima su nastradali bili u zavadi.

Pronađena su tela poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane.

Kako saznajemo, na mestu zločina nije pronađeno oružje, što ukazuje na to da nisu u pitanju ubistvo i samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistva je počinjena pištoljem.

Policija je blokirala Jabukovac i pokušava da otkrije ko stoji iza ovog monstuoznog zločina.

Direktor policije Vladimira Rebić rekao je kako su tela nastradalih stajala skoro dva dana pre nego što ih je pronašao slučajni prolaznik.

- Procena je da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada ih je slučajni prolaznik pronašao - rekao je Rebić za javni servis.

On je istakao kako policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca ili kako je rekao počinilaca ubistva.

- U ovom trenutku nismo sigurni ni kada se ubistvo desilo, zato što je to selo koje je zabačeno od glavnih puteva - rekao je Rebić.

Policija i nadležno tužilaštvo intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti i pronalaženju tragova.

- Ja se nadam da ćemo ovo ubistvo brzo rešiti, naša statistika je veoma pozitivna po pitanju rasvetljavanja krivičnih dela ubistava i kreće se više od 95 odsto, tako da verujem da ćemo i ovog puta biti na visini zadatka - rekao je Rebić.

Tela nastradalih su poslata na obdukciju.

Prema informacijama medija, Rajina sestra Ljubinka, kao i njena ćerka Dragana pre tri nedelje su došle u posetu porodici iz Nemačke u kojoj žive.

Inače, kako su meštani ispričali, Raja je važio za prekog i "ne baš omiljenog čoveka u mestu", ali i sposobnog, pošto je sam odgajao stoku i imao je 20 krava i 40 ovaca.

#Negotin

#Policija

'