AKTUELNO

Juče, rano ujutro četvoro mladih ljudi izgubilo je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, dok je četvoro teško povređeno, a onda su se sudari nizali ovog prepodneva u Beogradu, ali i ostalim gradovima.

Najpre se juče, nešto pre 11 časova dogodila saobraćajna nesreća na autoputu na Novom Beogradu, u smeru ka Novom Sadu. Nakon toga, lančani sudar desio se na auto-putu kod Hitne pomoći.

EKSKLUZIVNI SNIMAK! Kamerom zabeležen trenutak kada se BMW i dačija SUDARAJU NA IBARSKOJ - Četvoro mladih izgubilo život! (VIDEO)

Na putu Preljina-Kraljevo, u Mrčajevcima, došlo je do sudara šlepera i putničkog vozila, a u nesreći je nastradala jedna osoba, a dve su povređene. Ona je sa teškim povredama prevezena u Opštu bolnicu u Čačku, ali je po prijemu preminula. Nesreća se dogodila oko 7 i 50 sati.

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA NA SRPSKIM PUTEVIMA! U sudaru u Mrčajevcima NASTRADALA JEDNA OSOBA, saobraćaj OBUSTAVLJEN

Kako je naš reporter javio, niz udesa se ovog petka nastavio. U sudaru dva automobila na putu Batočina - Kragujevac - Kraljevo u mestu Rogot poginula je još jedna osoba. Nesreča se dogodila oko 15 i 30 sati.

#Nesreća

'