AKTUELNO

Kum Mirko Milošević osumnjičen je da je dovezao i odvezao Belivuka sa mesta zločina.

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja (32), vođa navijača Partizana uhapšen je zbog sumnje da je 30. januara iz škorpiona upucao i ubio Vlastimira Miloševića (34). Danas je povodom ovog slučaja osumnjičeni saslušan. Belivuk je tom prilikom negirao umešanost u zločin.

Foto: Printscreen Youtube

Policija je počela da proverava i ulogu Miloševićevog kuma Mirka Miloševića (27), koji ga je venčao i krstio mu decu.

Prema rečima izvora, njih dvojica su se pre oko godinu dana sukobili jer je Milošević, koji ga je uveo u poslove obezbeđenja, otkrio da ga potkrada. Mirko Milošević je od tada blizak sa Belivukom i sumnja se da je on "tipovao" zločin. Proveravaju se informacije da je on skovao plan i slagao Belivuka da je Milošević blizak sa " škaljarskom grupom" i da je umešan u ubistvo Saleta Mutavog.

Navodno, M. M. je Belivuku ispričao i da Milošević sa ovim klanom priprema njegovu likvidaciju.

- Lagao ga je da ima informaciju da je karatista uzeo veliki novac od Crnogoraca i da je pitanje dana kada će ga ubiti. Noć uoči ubistva rekao mu je: "Što ne rokneš Vlastu, što si pi*ka, što ga se plašiš?" i već ujutru Vlastimir je bio mrtav - kaže izvor za beogradske medije.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Advokati Belivuka izjavili su da prikupljeni policijski dokazi nisu dovoljni da potkrepe sumnje tužilaštva, te da je Belivuk u vreme ubistva bio kod kuće, za šta postoje svedoci.

I. P.

#Istraga

#Policija

#Ubistvo

#Vlastimir Milošević

'