AKTUELNO

Na Voždovcu u Beogradu, u jednom stanu u Ulici Veselina Masleše nakon fizičkog obračuna, pod sumnjivim okolnostima stradao je 40-godišnji muškarac.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je u Ulici Veselina Masleše 49 u stanu u suterenu 23-godišnji Rade V. nakon svađe nekoliko puta udario muškarca starog oko 40 godina. Muškarac je nezgodno pao i preminuo.

Osumnjičeni mladić izjavio je policiji da je sa, sada pokojnim muškarcem kojeg nije pooznavao, cele noći sedeo u jednoj kafani na Zvezdari, gde su popili veću količinu alkoholnih pića.

Zatim su taksijem došli kod Radeta u stan, gde su se posvađali jer neznanac, navodno, nije hteo da ide svojoj kući. Nakon toga 23-godišnji mladić udario je pesnicom i nogom čoveka starog oko 40 godina, bez ličnih dokumenata, koji se srušio.

Hitna pomoć je konstatovala smrt čoveka, a policija je privela Radeta V. Inspektori kriminalističke policije i forenzičari obavili su uviđaj na licu mesta, a telo je po nalogu tužioca odneto na obdukciju, gde će precizno biti utvrđen uzrok smrti. Istraga je u toku.

#Ubistvo

'