AKTUELNO

Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, otkrili su laboratoriju za proizvodnju amfetamina, uhapsili tri osobe i zaplenili dva kilograma amfetamina, kilogram ekstazija, 350 grama kokaina i više od 20 kilograma marihuane.

Uhapšeni su D.J. (34) iz Beograda, L.F. (20) i M.M. (20) iz Smedereva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšeni L.F. i M.M. se sumnjiče da su kupili oko pola kilograma marihuane od D.J., radi dalje preprodaje.

Foto: Printscreen Tanjug video

Nakon toga, pretresom stana u Beogradu koji koristi osumnjičeni D.J. pronađena je laboratorija za proizvodnju amfetamina. Pretresom stana pronađena su i dva kilograma proizvedenog amfetamina, upakovanog u PVC kese i pripremljenog za dalju prodaju, kilogram tableta ekstazija i oko 18 kilograma marihuane, a pretresom druga dva stana koje koristi D.J. policija je pronašla i više od dva kilograma marihuane i 350 grama kokaina.

Foto: Printscreen Tanjug video

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

#Droga

#laboratorija

'