AKTUELNO

"Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro", rekao je izvor iz izstrage.

Anđela J. (13) pronađena je juče, zahvaljujući ekspresnoj akciji policije. Nakon što je objavljeno da je devojčica juče oko13 sati nestala u centru Niša, svi žitelji ovog grada "digli su se na noge".

Kako prenose pojedini beogradski mediji, ovaj slučaj nestanka nije nimalo bio bezazlen jer je sa nepoznatim starijim muškarcem bila u stanu koji se nalazi nedaleko od Direkcije za izgradnju grada u Ulici 7. juli. U tom stanu su navodno bili još neki mlađi momci.

Foto: Pink.rs

- Nad devojčicom nije učinjeno nikakvo krivično delo. Ona je na prevaru odvedena u taj stan, a šta se tamo događalo, to će ispričati policajcima. Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro.

Policajci su "prevrnuli nebo i zemlju": od ispitivanja njenih drugarica, poznanika i sada je sve u redu, hvala Bogu - rekao je jedan od ljudi koji je upoznat sa ovim slučajem.

Ranije je njen ujak Žarko rekao da je juče otišla da razmeni knjige koje su joj potrebne za osnovnu školu u centru Niša, da je bila sama i da joj se tu gubi svaki trag.

Stan u koji je odvedena nalazi se na stotinak metara od mesta gde je nestala.

U toku večeri, najlepšu vest je dobila njena majka koja bi trebala noćas da je iz niške Policijske uprave odvede kući.

Pročitajte još: DOBRE VESTI IZ NIŠA: Devojčica je pronađena, evo gde je bila sve vreme

#Niš

#Otmica

#devojčica

'