AKTUELNO

Na mestu stravične nesreće u mestuTabanović kod Šapca, u automobilu u kom je nastradalo četvoro mladih, pronađene su fotografije, a na jednoj od njih nalazi se i poginula Sara L. sa drugaricama.

Na fotografiji, koja je, kako saznajemo, nastala na jednoj nedavnoj proslavi punoletstva, devojke, među kojima je nastradala Sara L. fotografisane su sa širokim osmesima, pune života, ne sluteći kakva tragedija se sprema za samo nekoliko nedelja.

Kako se pretpostavlja jedna od devojaka je ponela slike sa proslave koja se dogodila nedavno, kako bi ih dala drugoj za uspomenu.

Foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, poginula Sara, čija je sestra Maja L. vozila automobil koji se, nakon što se nekoliko puta prevrnuo zakucao u banderu, trebalo je i sama da slavi punoletstvo za dva dana.

Teška saobraćajna nesreća dogodila oko 5 sati ujutru u mestu Tabanović kod Šapca, kada je pod još neutvrđenim okolnostima automobil "ford fijesta" šabačkih registarskih oznaka izleteo sa puta i udario u stub javne rasvete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje.

U udesu su život izgubile Sara L. (18) , Ivana B. (20), i Tanja L. (18) i Miodrag J (20), dok je Maja L. (20) koja je vozila, van životne opasnosti i na bolničkom lečenju.

Petoro mladih vraćalo se iz noćnog provoda, a nesreća se dogodila samo kilometar od sela Mačvanski Pričinović, u kome su živeli.

Pročitaje još: ČETVORO MLADIH NASTRADALI SU U ULICI KOJU ZOVU 'PUT SMRTI': Obavljena obdukcija tela poginulih, OVO su novi detalji

#Nesreća

#Šabac

'