AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenili su više od 17 kilograma marihuane, oko 8,4 kilograma amfetamina, 250 grama kokaina, 900 tableta ekstazija, dva pištolja i uhapsili četiri osobe.

Pretresom stanova koje koristi osumnjičeni G.K. (1988) policija je pronašla i zaplenila oko 13 kilograma marihuane, osam kilograma amfetamina, 900 tableta ekstazija i oko 100 grama kokaina, dok je u poslovnom prostoru koji koristi osumnjičeni A.S. (1991) pronađeno oko 150 grama kokaina, dva pištolja i 40 komada municije, saopštio je MUP.

U trećoj akciji policija je zaplenila oko četiri kilograma marihuane i 370 grama amfetamina, koji su pronađeni u prtl?ažniku vozila, marke ''fiat 500'', kojim je upravljao osumnjičeni S.Z. (1988), dok je u odvojenoj akciji u stanu koji koristi osumnjičeni I.K. (1990) pronađeno oko 200 grama marihuane.

Uhapšeni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv A.S. biti podneta krivična prijava i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

#Hapšenje

#MUP Republike Srbije

'