AKTUELNO

Jutros, oko 5 časova kod Šapca, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj su ugašena četiri mlada života.

U Mačvanskom Pričinoviću tri porodice zavijene su u crno, a celo selo i dalje je u šoku zbog nesreće koja se jutros oko pola 5 dogodila nedaleko od Šapca u kojoj su tri devojke i jadan mladić izgubili život, dok je jedna devojka teže povređena.

Kako Kurir nezvanično saznaje nastradali su Sara L. (18), Ivana B. (20), Tanja L. (18) i Miodrag J. (19), dok je povređena Sarina sestra Maja (20).

Oni su, kako kažu meštani ovog sela, bili nerazdvojni drugari i svi su čekali ovo leto da se ponovo okupe na Sarinom punoletstvu, koje je trebalo da proslave za dva dana. Međutim, nisu ga dočekali.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće nepilagođena brzina i da su se ovi mladi ljudi najverovatnije vraćali iz noćnog provoda.

Foto: Pink.rs

-Baš tog, kobnog dana, Miodrag Jovićić sa majkom i sestrom stigao je iz Beča, da bi zajedno išli na svabu kod rođaka. Otac nije mogao da dobije slobodan dana, pa je ostao. Oko jedanaest sati uveče, po njih je došla drugarica da svi zajedno idu u grad - ispričala je Miodragova sestra Marija.

-Mi smo prvi krenuli, a oni za nama. Međutim, došli smo kući i čelali da oni stignu jer smo hteli zajedno da igramo monopol, ali njih nije bilo. Pomislili smo da su svratili na pumpu da sipaju gorivo, onda je Nikola, mog brata najbolji, drug dobio poziv da krene, ali da nikom ne kaže gde i zbog čega ide. Međutim, kada sam čula šta se desilo, ja sam stigla tamo. Pokušala sam da izvučem iz auta brata i drugaricu, ali oni nisam mogla da im pomognem -priča Maja, gušeći se u suzama.

Foto: Pink.rs

Da stvar bude još gora, sve ovo dogodilo se na oko kilometar od mesta u kome su živeli.

Od siline udarca, iz zemlje je iščupan stub javne rasvete, pa je kuća koja se nalazila odmah pored, ostala bez struje.

Najteže je majci Miodragovoj majci Suzani, koja i dalje ne dolazi sebi od šoka.

-Znate kakvo je to dete bilo, ja vama ne mogu opisati, Nije što je moje dete. Koga god da pitate to će vam reći, niti je pio niti pravio neke probleme. To je bilo izuzetno dete - priča Suzana i dalje u neverici.

Na mestu nesreće ostala je poslednja njihova zajednička fotografija sa punoletstva. Radovale su se da će biti novih u utorak, kada je Sara trebalo da napuni 18 godina. Međutim, trenutak nepažnje odveo ih je u smrt.

#Nesreća

#Saobraćajna nesreća

#Šabac

'