AKTUELNO

Kačar je robijao zbog nasilja nad suprugom i godinama bio u lošim odnosima s njenom porodicom.

Beživotno telo Nedžida Kačara zatečeno je juče u lokvi krvi u naselju Rasadnik u porodičnoj kući. Policija vrši istragu. Policija sumnja na ubistvo, a njegovo telo upućeno je na obdukciju u Medicinski centar Novi Pazar.

Kačar je nađen mrtav sa više ubodnih rana, najverovatnije zadobijenih nožem. Telo nekadašnjeg političara bilo je potpuno iskasapljeno.

Kako spekulišu meštani Novog Pazara, njega je najverovatnije ubio tast, a Kačar je godinama bio u lošim odnosima sa porodicom svoje supruge.

Foto: Printscreen Facebook

Navodno su na njega bili kivni i tast, ali i ostali članovi tazbine zbog maltretiranja supruge. Netrpeljivost traje godinama, a sve je počelo kada je Kačar pucao iz pištolja na suprugu, zbog čega je nekoliko godina proveo u zatvoru. Nastradali biznismen se zbog nasilja nad ženom 2013. našao iza rešetaka.

On je tada uhapšen zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici. Teretio se da je verbalno uznemiravao i pretio supruzi, sa kojom je tada bio u brakorazvodnoj parnici.

Inače, Nedžid Kačar svojevremeno je bio jedan od najbogatijih Novopazaraca, a poslednjih desetak godina se slabo pojavljivao u javnosti.

Devedesetih godina po povratku iz Francuske osnovao je osiguravajuće društvo "Sandžak broker", koje se bavilo i uvozno-izvoznim poslovima. Ubrzo je promenio ime u Osiguravajuće društvo "Mond", osnovao filijale u Srbiji, Crnoj Gori. Kasnije je postao poznat i kao osnivač Pešter banke koja je početkom 2000, odlukom tadašnjeg guvernera Narodne banke Mlađana Dinkića, izgubila dozvolu za rad.

Početkom devedesetih osnovao je i stranku JUPI, skraćeno od Jugoslovenska progresivna inicijativa, ali nije imao veći politički uticaj.

Pročitajte još: PINK.RS DONOSI EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE IZ NOVOG PAZARA! Ovo je kuća u kojoj je ubijen poznati biznismen! (FOTO)

#Novi Pazar

#Ubistvo

'