AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su J.K. (29) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Stravično ubistvo starije osobe (86) se dogodilo u selu Belo blato kod Zrenjanina, a kako Kurir saznaje iz izvora bliskih policiji, sumnja se da je J.K. (29) 15. jula ove godine, u večernjim časovima, došao do kuće u selu Belo blato, kod osamdesetšestogodišnjeg muškarca, a zatim je usledila svađa. Nakon verbalnog sukoba, J.K. je fizički napao nemoćnog čoveka i usmrtio ga.

Usled zadobijenih povreda nesrećni čovek je preminuo. Prema nezvaničnim saznanjima, još uvek nije poznato da li je čovek usmrćen predmetom ili je preminuo od batina, a za sada nema saznanja ni da je preminuli u srodstvu sa osumnjičenim.

- Kako se pretpostavlja, osumnjičeni je tukao nemoćnog čoveka i rukama i nogama, dok se nije srušio od udaraca na zemlju - kaže izvor.

Osumnjičenom J.K. je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati. On je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a još je u toku saslušanje oko dokaza za motiv ubistva i načina na koji usmrćen stariji čovek.

#Ubistvo

#Zrenjanin

'