AKTUELNO

Osumnjičenom je odredeno zadržavanje do 48 časova i on ce, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, efikasnom akcijom, uhapsili su Milan Životić (47) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Policija je pronašla i pištolj iz kojeg je izvršeno ubistvo.

On se sumnjiči da je 11. jula ove godine sa više hitaca iz vatrenog oružja u njivi u ataru sela Rakovica usmrtio tridesetdvogodišnjeg Radovana Pajovića, saopštio je MUP.

Foto: TvPink Printscreen

Podsećamo, telo muškarca sa vidnim povredama i tragovima krvi pronašao je 41-godišnji traktorista dok je sakupljao seno na livadi. Prvi rezultati istrage ukazuju da je za sada nepoznati ubica ispalio više metaka iz vatrenog oružja u glavu i grudi Pajovića.

Traktorista je slučajno pronašao telo na njivi koju je iznajmio i odmah je pozvao policiju.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je ubijeni čovek bio sitan narko-diler. Pretpostavlja se da su neraščišćeni odnosi u trgovini narkoticima uzrok ubistva. Policija intenzivno radi na pronalaženju i indentifikaciji ubice.

Pročitajte još: PINK.RS DONOSI STRAVIČNE DETALJE UBISTVA KOD AVALE ON je ubijen u ataru sela Rakovica (FOTO)

M. MIjatović/Pink.rs

#Ubistvo

'