AKTUELNO

Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na auto-putu Beograd-Niš.

Dve osobe su poginule, a tri povređene jutros oko 8.45 u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u smeru Beograd - Niš kod Male Krsne.

Kako mediji prenose, poginuli su otac i ćerka, a u trenutku nezgode u automobilu je bila i beba, kao i starija ženska osoba, koji su povređeni prevezeni u smederevsku bolnicu.

Na sedištu iza vozača i suvozača u vozilu marke "škoda felicia" sedele su dve devojčice, jedna stara godinu dana, druga 14. godina, kao i jedna starija žena.

Foto: TV Pink Printscreen

Beba je od siline udarca u trenutku nesreće, ispala iz automobola, ali je zahvaljujući prisebnosti vozača koji su nailazili, brzo sklonjena sa auto-puta.

Devojčice su prevezene u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj i kako saznajemo obe su svesne i komuniciraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Do nesreće je došlo kada je "škoda" zaječarskih oznaka koja se kretala u traci, iz za sada nepoznatih razloga prednjim desnim krajem udarila u vozilo "Puteva Srbije" koje je stajalo u zaustavnoj traci. Potom je "škoda" udarila u razdelnu bankinu.

Do nezgode je došlo tako što je "škoda" zaječarskih oznaka koja se kretala u traci, iz za sada nepoznatih razloga prednjim desnim krajem udarila u vozilo "Puteva Srbije" koje je stajalo u zaustavnoj traci. Potom je "škoda" udarila u razdelnu bankinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tužilac Osnovnog tužilaštva u Smederevu stigao je na mesto tragedije, uviđaj je u toku.

Podsetimo, nesreća se dogodila jutros u 8.45 sati na autoputu Niš-Beograd, kod Požarevacke petlje na auto-putu Niš-Beograd, kada je automobil naleteo na kamion preduzeća Srbija Autoput koji je bio u zaustavnoj traci.

#Saobraćajna nesreća

'