AKTUELNO

Majka Danijela Stefanović, čiju je ćerku Anđelinu (3) iz sela Vratarnica mučki silovao, pa ubio Vladica Rajković rekla je da živi bez nje kako mora.

- Imam još dvoje dece koja idu u školu i dobro su nakon svega. Muž je preuzeo brigu o njima... Ja sam sama - priča majka.

-Ubica mog deteta tri godine je u zatvoru gde ga posećuje porodica. Ja nikada više neću videti i zagrliti moju ćerku. Žao mi je što Vladica Rajković nije dočekao da mu se sudi po novom zakonu i što nije dobio doživotnu robiju – kaže ona za beogradske medije i dodaje da joj je najteže dagleda porodicu ubice svog deteta.

- U subotu su se svi okupili i slavili su rođendan Vladičinoj bratanici. Moja Anđelina je 9. jula 2016. godine bila kod njih na slavlju. Odatle ju je Vladica odveo u šumu, silovao je i ubio. Pustila sam je kod njih na dečji rođendan i našli su je mrtvu - jedva izgovara majka ubijene devojčice.

Kako kaže, svaki dan misli na Vladicu i na to zašto je počinio tako monstruozan zločin nad njenom ćerkom.

-Želim da oseti bol koju je moja Anđelina osetila dok juj silovao i na kraju ubio. Zaslužio je da umre u najgorim mukama – kaže Danijela Stefnović.

Najteže joj je, kaže, kada čuje da su Vladičini najrođeniji išli da ga posete u zatvor i što ga se nisu odrekli.

Ovu tužnu priču Danijela završava rečima da se nada da Vladica živ iz zatvora neće izaći. Da joj je najžalije što mu nije suđeno po novom zakonu za teško ubistvo.

Podsetimo, u Vratarnici 10. jula 2016. godine Vladica Rajković (28) odveo je Anđelinu Stefanović (3) sa rođendana svoje jednogodišnje bratanice do šume, na oko 700 metara od prvih kuća, i tu je, u jarku - silovao, a zatim ubio.

#Ispovest

#Majka

#Vratarnica

#Zaječar

'