AKTUELNO

U stravičnoj nesreći u centru Beograda, kada je automobil uleteo u baštu kafića, povređene su tri osobe, među kojima i trogodišnja devojčica.

U Ulici Strahinjića bana kod broja 61 u popodnevnim satima dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nesreća.

Automobil marke BMW francuskih registarskih oznaka udario u dva parkirana automobila, a od siline jedan od njih je uleteo u baštu kafića.

Kako prenose mediji, na licu mesta našla se i pevačica Ana Bebić.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Pod stresom sam, ne mogu sada da pričam, razumite me molim vas. Dobro sam, hvala na pitanju - rekla je Ana Bebić za "Blic".

Kako mediji prenose, pozivajući se izjave očevidaca, odmah posle sudara iz BMW-a su izašla dvojica muškaraca, a osoba za koju se sumnja da je vozila je svom suvozaču rekla "gde mi je pištolj, gde mi je hekler".

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Jedan od vlasnika automobila koji je oštećen u udesu, prema pisanju medija, tvrdi da su u automobilu bila dva muškarca koji su mu, kako kaže, pretili, a da je vozač pobegao sa lica mesta.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Mladić koji je zatečen pored BMW-a, Nemanja Đ. (36) je rekao da je bio na mestu suvozača, a da je automobil vozio njegov drug, ali nije znao njegove bliže lične podatke.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

U nesreći su povređeni gosti kafića koji su u tom trenutku sedeli u bašti za stolom Slađana M. (33), njen suprug Stefan M. (43) i njihova trogodišnja ćerka. Oni, srećom, nisu zadobili povrede opasne po život.

#Saobraćajna nesreća

'