AKTUELNO

Ovaj tridesetjednogodišnjak osumnjičen je da je pre nekoliko nedelja, ispred jednog ugostiteljskog lokala u Salcburgu, nakon svađe, ubio Samira Halkića (46), a njegovog sina Dženisa (24) lakše ranio.

Austrijska policija identifikovala je ubicu Srbina Samira Halkića (46) kao tridesetjednogodišnjeg Albanca i intenzivno traga za njim, objavili su austrijski mediji. Policija je objavila i fotografiju muškarca kog traže zbog ubistva i ranjavanja dva državljana Srbije.

Naime, ovaj tridesetjednogodišnjak osumnjičen je da je pre nekoliko nedelja, ispred jednog ugostiteljskog lokala u Salcburgu, nakon svađe, ubio Samira Halkića (46), a njegovog sina Dženisa (24) lakše ranio.

Do pucnjave je došlo ispred kafića u kom su Halkići slavili rođenje Dženisovog drugog deteta. Međutim, proslava je prekinuta kada je jedan od gostiju kafića, za kog se kasnije ispostavilo da je Albanac, počeo da vređa Halkiće, a zatim ispred lokala izvadio pištolj i pucao na njih.

Foto: Printscreen Facebook

Naime, ubica za kojim se sada traga nije bio na spisku zvanica porodice Halkić, ali mu je smetalo što slave, pa je počeo da vređa i napada goste. Samirov sin, Dženis i on počeli su da se raspravljaju, a Albanac je tada udario šamar mladiću.

Njih dvojica su nakon toga izašli ispred kafića kako bi se "obračunali", a Dženisu je u pomoć pritekao otac Samir.

Potpuno neočekivano i na zaprepašćenje svih prisutnih Albanac je izvadio pištolj i zapucao na oca i sina.

Pročitajte još: CEO KRUŠEVAC ZAVIJEN U CRNO, OVAKVA TRAGEDIJA SE NE PAMTI! Radnik pogrebnog došao po telo poginulog bicikliste, pa nasred ulice prepoznao MRTVOG BRATA! Nastradali Zoran pre 40 dana ostao bez ćerkice

Jedan projektil pogodio je Samira pravo u srce. Nesrećni čovek se srušio na zemlju i preminuo na licu mesta. Drugi metak pogodio je njegovog sina u nogu.

Kako je objavila policija, ubica je starosti između 30 i 35 godina, visok između 180 cm i 185 cm, debelo/korpulentno građen, težine oko 130 kg, tamno braon ili crne kose, s održavanom trodnevnom bradom.

#Srbin

#Ubistvo

'