AKTUELNO

Tri osobe uhapšene su za pomaganje u trostrukom ubistvu u Surčinu za koje se sumnjiči Dragoslav Jovanović (25).

Uhapšeni su kao saucesnici Miloš S. (31), Lazar D. (22) i Nikola Č. (20). Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a nakon toga idu na saslušanje u tužilaštvo zbog sumnje da su saučesnici u trostrukom ubistvu.

Tela muškarca Neđe. Š. (42), njegove majke Darinke. Š (75) i njegove tetke Milje P. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu osumnjičenog Dragoslava. Ustanovljeno je da su žrtve mučene, nakon toga ubijene.

Pretpostavlja se da je motiv ovog trostrukog ubistva iznuda novca. Pre izvesnog vremena Dragoslav dao stan Neđi Š. a ovaj mu je dao automopbil marke "mercedes" . Potom je došlo do uzajamnog prepucavanja dvojice čoveka oko visine duga i novca. Jovanović je pritiskao Neđu Š. da mu da pare. Onda je Jovanović pritiskao njegovu porodicu zbog duga. Na kraju je sve okončano trostrukim ubistvom.

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna, a jezive detalje trostrukog ubistva pročitajte u posebnoj vesti. Jovanović je, inače, izvršio samoubistvo nakon što je u novobeogradskom bloku 45 prošle nedelje nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanović (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima.

Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u beg kroz park u Bloku 45, međutim policajc koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim, i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je nakon četiri dana, borbe lekara za njegov život, preminuo.

#Hapšenje

'