AKTUELNO

Policija vodi detaljnu istragu povodom ovog slučaja.

U noći subota na nedelju ispred jednog prestonićkog kluba ranjen je mlađi brat vođe navijačke grupe “Alkatraz” Nikola Vavić (27).

Kako saznaju mediji, sukob je započeo u toaletu kluba, gde je Vavić isprovocirao navijače Crvene zvezde. Nakon sukoba, pozvao je Lazara Vukićevića (28) i Nemanju Arsenovića Arsu (31) da se sa navijačima obračunaju ispred kluba.

– Obe strane su pozvale pojačanje, pa je ubrzo, samo nekoliko metara od ulaza u klub došlo do masovne tuče “delija” i “grobara”. U tuču se uključio i Vavićev drug Miloš Nikolić (28). Vukićević je potom izvadio pištolj i pucao Vaviću i Nikoliću u noge. Onda je pobegao sa Arsenovićem, ali je policajac koji se ubrzo našao na mestu događaja stigao Vukićevića i pronašao pištolj koji je on trčeći bacio – kaže sagovornik blizak istrazi.

Vavić i Nikolić su završili u Urgentnom centru i nisu životno ugroženi. Ostali učesnici tuče zadobili su lakše povrede u vidu ogrebotina, pa su zbrinuti na mestu i poslati na lečenje.

Snimci sa sigurnosnih kamera će pokazati šta se tačno dogodilo, budući da ni Vavić ni Nikolić nisu želeli da priznaju šta je prethodilo obračunu.

I. P.

#Beograd

#Istraga

#Navijači

#Policija

#Pucnjava

'