AKTUELNO

Čagri Tortop zverski je prošle nedelje pretukao svoju devojku, srpsku manekenku, a nakon saslušanja je pušten na slobodu, gde se i sada nalazi. U Turskoj su se na društvenim mrežama pojavili heštegovi koji štite nasilnika, ali i oni koji traže "pravdu za Tanju Đukić". Fotografije pretučene manekenke zgrozile su ceo svet.

Srpska manekenka Tanja Đukić (24) zverski je pretučena u Turskoj prošle nedelje. Nju je, kako tvrdi, istukao momak Čagri Tortop, Turčin sa kojim je živela u Ortokoju, u Istanbulu dve godine.

Do monstruoznog batinjanja devojke došlo je nakon svađe koju je par započeo kada je Čagri pokupio Tanju nakon jednog snimanja početkom prošle sedmice. Svađa se nastavila i u stanu, a ubrzo je prerasla u brutalno prebijanje nesrećne devojke, koja duže vreme živi u Turskoj gde se bavi modelingom. Motiv za monstruozan zločin navodno je pataloška ljubomora.

- Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zverski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao - ispričala je lokalnim medijima napadnuta Srpkinja.

Foto: Printscreen Facebook/Tanja Djukic

Unkažana devojka ispričala je da se nad njom iživljavao sedam sati, da se od batina u jednom trenutku onesvestila, ali da ga ni to nije zustavilo već da je nastavio da se iživljava nad njom. Zaključana u sobi trpela je, kaže, jake bolove, žeđ i glad.

Turski mediji objavili su fotografije na kojima se mogu videti mnogobrojne modrice i podlivi na Tanjinom telu. Nasilnik tokom svoje sedmočasovne torture nije šteto udarce, pa su tako njene ruke i noge kao i desna strana lice gotovo prekriveni ljubičastim i plavim podlivima.

Fotografije njenog izudaranog tela obišle su svet i zgrozile javnost, ali ni sedam dana kasnije, prema njenim rečima, manijak nije uhvaćen, niti ga je policija ispitala u vezi sa manekenkinim navodima.

Foto: Haber Sitesi

U svojoj ispovesti otkrila je još neke jezive detalje te večeri.

Za tih par sati torture krv mi je išla iz uveta, usta, upi**ila sam se od bolova i molila ili da me ubije ili da prestane. On me zatim odvukao u kupatilo, polivao hladnom vodom, a onda opet prebio još brutalnije. Onesvestila sam se u jednom momentu, a onda je on uzeo tastaturu i udario me iz sve snage po glavi. Kada sam vrisnula rekao mi je: "Vidiš da si ipak živa". Tada je uzeo nož i počeo da mi priča kako će me ubiti i kako me niko neće naći, ali da pre toga ima još vremena da me muči. Tukao me čime je stigao, dok oko 2 iza ponoći nisam potpuno izgubila svest - ispričala je nesrećna devojka.

Tortura je nastavljena sledećeg jutra, a prekinuta je kada je Tanja ubedila Turčina da ga neće prijaviti, kao što ga nije prijavljivala ni ranije.

Probudio me sa nožem i rekao da nastavlja pošto sam se odmorila. Plakala sam i molila, govorila sam mu da ga volim i da ću mu sve oprostiti samo da prekine. Pitao me je da li ću ga prijaviti, rekla sam da neću kao što nisam ni prethodnih puta. Molila sam ga i govorila da je počeo novi dan, da zaboravimo sve i da izađemo napolje. Stavila sam naočare, prekrila modrice i podlive, samo kako bih ga ubedila da sam prešla preko svega i da ćemo da nastavimo normalan život. Čim je otključao vrata pobegla sam u prvi kafić gde sam pozvala policiju.

Nasilnik ima zaštitu?

Nakon što se Đukićeva vratila u Srbiju, oglasila se na društvenim mrežama, tvrdeći da Torpot nije uhapšen ni sedam dana nakon što ju je fizički napao. Uz to, kako kaže, u Turskoj nije dobila apsolutno nikakvu pomoć. Čagri je, kako kaže manekenka, u policiji rekao da je ona histerisala i da se sama povredila, nakon čega je pušten na slobodu.

- U Turskoj mi nije pružena apsolutno nikakva pomoć! On čak nije priveden! Roditelji su došli po mene, podneli smo krivičnu prijavu i nalazim se u Srbiji - napisala je manekenka na svom Instagram pofilu.

Foto: Printscreen Facebook/Tanja Djukic

Na društvenim mrežama u Turskoj napravljeni su i heštegovi sa imenom nasilnika, sa ciljem da se on zaštiti i spere krivica sa njegovog imena. S druge strane, pojavili su se i heštegovi "Pravda za Tanju Đukić", na turskom jeziku.

Nasilnik je, kako saznajemo, uživao u životu na visokoj nozi. Bavi se vođenjem "Miss exclusive of the world" takmičenja, a posebno je interesantno ako se uzme u obzir trenutna situacija, to da je završio studije psihologije.

#Manekenka

#Turska

'