AKTUELNO

Očuh devojčice priznao je da je izvršio kobno nasilje nad devojčicom.

Zoran A. iz Prahova kod Negotina osumnjičen je da je u ponedeljak, nešto posle ponoći, ubio maloletnu pastorku, devojčicu staru dve i po godine, na taj način što ju je udarao svuda po telu i verovatno bacao o pod.

Zoran se nalazi u pritvoru do 48 sati, a večeras u 18 sati biće saslušan pred Višim tužilaštvom u Negotinu.

Foto: Privatna arhiva

- Kada je ušao, devojčica se probudila i počela da plače. Osumnjičeni Zoran je, pod vidnim dejstvom alkohola, počeo da viče kako ne može da podnese plač deteta. Gotovo pomahnitao od besa jer mu je smetao plač, on je dohvatio devojčicu i pretukao je. Kada je majka videla da dete ne daje znake života, ona je taksijem, zajedno sa Zoranom, odvela ćerkicu u negotinsku hitnu službu - rekao je izvor.

Majka i očuh su tada rekli da je devojčica pala sa terase oko četiri ujutru. Lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, policija je privela majku i očuha, naložena je obdukcija tela deteta, došli su forezničari iz Niša i tako se došlo do jezivih saznanja.

Podsetimo, Vesna F. je pre oko mesec dana došla sa ćerkicom iz Bora u Prahovo i počela  da živi sa Zoranom u njegovoj kući. On je, prema priči meštana, bio problematičan i po izgredima već poznat policiji.

Kako portal Pink.rs saznaje otac devojčice živi u inostranstvu.

Pročitajte još: OTKRIVENE MRAČNE PORODIČNE TAJNE! Evo šta komšije kažu o Zoranu osumnjičenom da je NASMRT PRETUKAO PASTORKU (2)

#Negotin

#Ubistvo

#Zločin

#devojčica

'