AKTUELNO

Goran Janković (36), vulkanizer iz Veternika, navodi se kao glavni osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Mirjane (32) i njenih roditelja Branislava i Nade Pajić jutros u Novom Sadu.

Janković je trenutno u bekstvu, za njim policija intenzivno traga, a Novi Sad je blokiran dok se navodni počinilac ne pronađe.

Prema prvim i nepotvrđenim saznanjima, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. Goran je, navodno, bio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara. Nezvanično, Jankovića je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

Foto: Printscreen Facebook/Mirjana Pajić Janković/Privatna Arhiva

Sudeći po Goranovom Fejsbuk profilu i rečima komšija, par je imao dvoje male dece, dva sina. Janković je često objavljivao slike svojih sinova, a ispod njih svi su im čestitali na divnoj porodici.

Za sada nije poznato šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

- Oni su bili neko vreme u braku kada su dobili prvo dete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, posle nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dete... Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili - priča komšinica porodice Pajić.

Foto: Printscreen Facebook/Goran Janković/Privatna Arhiva

U potrazi za Jankovićem policija od jutros na svim izlazima iz Novog Sada detaljno kontroliše svako vozilo i građane koji su se uputili van grada.

Mediji pišu i da protiv Jankovića postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.

Podsetimo, u stanu u Ulici Petefi Šandora bez znakova života pronađeni su Branislav Pajić (57), njegova supruga Nada Pajić (57) i njihova ćerka Mirjana Janković (32).

Pročitajte još: Ovo je Mirjana koja je sa roditeljima ubijena jutros u Novom Sadu: Njen muž je glavni osumnjičeni - Imao zabranu prilaska (FOTO)

#Novi Sad

#Ubistvo

#Zločin

'