AKTUELNO

Ona je uhapšena 26. decembra.

Radnici vile "DND" Milici Dimitrijević (27) iz Niške Banje produžen je pritvor za još 30 dana. Dimitrijevićeva je osumnjičena da je 5. novembra 2016. ubila svog poslodavca, vlasnika vile Dejana Dejančića (51), kao i recepcionera Dejana Jovanovića (42).

Za Dejančićevo ubistvo najpre je bio osumnjičen Jovanović, za koga se smatralo da je nakon zločina pokušao samoubistvo, ali je detaljna istraga otkrila da je Dimitrijevićeva najverovatnije počinilac. Protiv nje je izdata naredba za sprovođenje istrage zbog saučesništva u ubistvu, što ukazuje da je još neko odgovoran za zločin, ali za sada nema nikakvih informacija o identitetu njenog saučesnika.

Gordana Petković, sestra ubijenog recepcionera, koji je podlegao povredama 5. januara, kaže da je do poslednjeg trenutka gajila nadu da će se on oporaviti.

- Nadam se da će se na sudu ustanoviti šta se zaista desilo, jer on to više ne može da kaže. Stradao je na radnom mestu, ne znam zbog čega i zbog koga. Očekujem da se utvrdi da on nije imao ništa sa ubistvom gazde, da bi se oprala ljaga sa njegovog imena i naše porodice. Dejan je imao veoma teške povrede i nije dolazio svesti do smrti. Veoma mi je teško, imala sam samo njega, jer mi je 1981. godine tada 20-godišnja sestra poginula u saobraćajnoj nezgodi. Dejana sam sahranila na Novom groblju u Nišu kraj nje, našeg oca i majke - kazala je Gordana.

I. P.

#Istraga

#Niška banja

#Policija

#Pritvor

#Ubistvo

'