AKTUELNO

U radionici za praktičnu nastavu u Tehničkoj školi u Bajinoj Bašti juče je došlo do nemilih scena kada je jedan učenik ubo drugog perorezom u leđa.

Obojica – i povređeni i napadač – su učenici trećeg razreda i školski drugovi, a incident se desio na sred časa. Đak koji je zadobio udarac u leđa prošao je sa lakšim povredama zbog kojih je, posle ukazane pomoći u Domu zdravlja u Bajinoj Bašti, upućen u bolnicu u Užice na detaljnija ispitivanja.

Kako su đaci koji su se zatekli u učionici ispričali, mladić koji je potegao perorez na školskog druga učinio je to bez ikakvog povoda, tokom uobičajene rasprave.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Užicu čim policija bude dobila izveštaj lekara o težini povreda.

Direktor Tehničke škole u Bajinoj Bašti Ninad Mihailović potvrdio je da jedan đak trećeg razreda ubo drugog i najavio da će protiv učenika koji je napao druga biti pokrenut vaspitno disciplinski postupak.

Pročitajte još: ŠOK U SUDNICI NA SUĐENJU ZA UBISTVO U KLUBU NANA! ŠEF OBEZBEĐENJA: Sve sam slagao, hoću da ispričam šta se zaista dogodilo!

#Bajina Bašta

#Napad

#škola

'