AKTUELNO

Jutrošnje samoubistvo u Crnotravskoj 13a, kada je muškarac (30) sebi oduzeo život skokom sa 20. sprata, stanare solitera podsetilo je na samoubistvo devojke koje svi dobro pamte.

- Posle ovog od jutros, moramo da osveštamo zgradu. Slična tragedija se desila pre 11 godina, kada je devojka skočila sa 11 sprata i na mestu ostala mrtva. Strašno, strašno... - tužno priča i vrti glavom predsednik kućnog saveta Milorad Popović.

Stanari se sa jezom i tugom prisećaju da je devojka bila u stanu sa sestrom, dečkom i ocem. Devojka je skočila sa 11. sprata, a za njom je pojurila i sestra. Otac je sprečio drugu ćerku. Niko nije saznao zbog čega je to uradila i njena smrt je misterija za sve.

Foto: Pink.rs

- Otac se još uvek nije oporavio od svega. Jadan čovek – dodaje komšinica koja takođe pamti ovu tragediju i koju je jutrošnje samoubistvo mladića više nego potreslo.

Nekoliko sati nakon tragedije, u zgradi u Crnotravskoj i dalje vlada muk i misterija. Niko od komšija ne poznaje mladića, i ne može da nasluti zbog čega je to uradio.

Foto: Pink.rs

Još se ne znaju razlozi zbog kojih je muškarac (30) jutros sebi oduzeo život skokom sa 20. sprata, a njega komšije nisu dobro poznavale. Pretpostavljaju da se ili skoro doselio ili je samo odabrao ovu zgradu za taj čin. Kod njega nisu pronađeni dokumenti pa identitet još nije poznat.

Foto: Pink.rs

Stanari se prisećaju da ovo nisu jedina samoubistva koja su se dogodila u višespratnici u Crnotravskoj 13a.

Mladić je jutros oko devet sati sa visene od preko 65 metaraprvo pao na parkiran automobil, a od siline udarca pukla je šoferšajbna, telo se odbilo i palo u sneg ispred zgrade.

Foto: Pink.rs

-Skoro se doselio u zgradu, nisam ni siguran da živi kod nas - rekao je Milijanko Petrović (67) vidno potresen.

J. Stanković

#Nesreća

#Samoubistvo

#Skok

#Smrt

'