AKTUELNO

Strašan nemar roditelja dogodio se u Francuskoj.

Mlada majka i njen partner napravili su pravu pometnju jer su ostavili sedmomesečnu bebu u vozu, a oni nisu stigli na vreme da se vrate sa pauze za pušenje na železničkoj stanici u Le Manu, gradu u severozapadnoj Francuskoj.

Osamnaestgodišnja majka bebe i njen devetnaestgodišnji partner iskoristili su zaustavljanje voza velikih brzina koji je vozio na liniji Lil - Nant, da na železničkoj stanici u Le Mansu ispuše cigaretu.

Putnici u vagonu u kome je ostala sedmomesečna beba opazili su da je voz krenuo bez njih te su aktivirali zvučni alarm. Zbog sigurnosnih i logističkih razloga voz nije mogao da se vrati, pa je odlučeno da nastavi putovanje prema železničkoj stanici u Angersu, od Le Mana udaljenoj oko 100 km, a zaboravni par se ukrcao u sledeći voz.

Uloga dadilje od Le Mana do Angersa poverena je jednom od kontrolora, saopšteno je iz Francuskih železnica i dodali da ovakav slučaj nemaju zabeležen u istoriji firme.

Na stanici u Angersu beba je predata majci, a sedamnaestgodišnji otac deteta, koji je u policijsku upravu u Angersu stigao sa svojom majkom jer je maloletan, uložio je žalbu protiv para zbog ugrožavanja sigurnosti i zdravlja svog deteta.

S.A.

#Beba

#Cigareta

#Francuska

#Majka

#Nemar

#Pauza

#Voz

'