AKTUELNO

Otkriveno ko je bio u restoranu za vreme jezivog napada usred dana u centru Beograda.

Aleksa Damjanac (21), sin poznatog fudbalskog menadžera i bivšeg golmana Partizana Nikole Damjanca, mladić je sa snimka koji je napadnut usred restorana u Beogradu. Naime, dok je sedeo sa porodicom, na njega je nepoznat muškarac potegao pištolj. Za stolom je sedelo i jedno dete.

Aleksa Damjanac inače je fudbaler Teleoptika.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Sina je odmah pokušao da zaštiti otac Nikola Damjanac. Aleksa je, čim je video pištolj, počeo da beži i pao na izlazu iz restorana.

Muškarac koji je prošao odjednom se vraća i udara Aleksu koji sedi sa porodicom. Potom udara i njegovog oca Nikolu koji je skočio da ga odbrani. Onda iz torbice vadi pištolj i repetira naočigled svih gostiju. Njegovi prijatelji tada prilaze i odvode ga iz objekta.

Pročitajte još: STRAVIČNA SCENA USRED BELA DANA, U CENTRU BEOGRADA: Muškarac poteže pištolj na mladića koji sedi sa DETETOM i porodicom! DONOSIMO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ PRESTONIČKOG RESTORANA!

Na uznemirujućem snimku koji je Pink.rs već preneo, vidi se kako dva muškarca prilaze stolu za kojem sedi Aleksa, a pored njega je i malo dete.

Muškarac koji je prišao izvadio je pištolj, repetirao ga naočigled svih, a Aleksa koji je sedeo, ustaje, pičinje da beži i u brzini pada. Prijatelji napadača tada prilaze i odvode ga iz objekta.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je identifikovala oba napadača i očekuje se da uskoro budu uhapšeni.

#Napad

'