AKTUELNO

Sinovi Jovan i Igor oprostili su se od oca Veselina Veska Vukotića (57) koji je likvidiran u nedelju ispred svoje kuće u Kotoru.

Naime, oni su dali čitulje u jednim novinama, svako po jednu stranu. Jovan se od oca oprostio iz zatvora, dok se njegov brat Igor i dalje nalazi u bekstvu. Braća se inače spominju kao vođe "škaljarskog" kriminalnog klana.

- Poslednji pozdrav ocu. Ne dadoše nam da se poslednji put oprostimo pred tvoj vječni odlazak na jučanko Čevo. Dostojanstveno si živio, uzdignute glave koračao i uvijek nam govorio da je život prolazan, a obraz večno traje. Nećemo te nikad iznevjeriti. Počivaj mirno i spokojno pored Serdara i Vojvode koji krase istoriju naše familije. Tvoj Jovan - napisao je sin ubijenog Veska.

Na sličan način oprostio se i njegov brat Igor.

- Moram da te pozdravim poslednji put na ovakav način, Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad! Počivaj mi u našem miru Čevskom, sa braćom svojom! Neka ti je vječna slava i hvala ti! Voli te beskrajno tvoj sin Igor - napisao je negde iz bekstva.

Foto: Printscreen

Ubistva roditelja visokokotiranih članova ovih klanova nisu nepoznanica. Pre dve godine, i dalje nepoznate osobe ubile su u Herceg Novom 66-godišnjeg Nika Roganovića čiji sin Duško, važi za osobu blisku kavčanima, a koji je tri meseca ranije povređen u eksploziji bombe.

Da podsetimo, Kotoranina Veselina Vukotića (69), ispred njegove kuće je zasad nepoznata osoba ubila iz pištolja, ispalivši mu u grudi osam metaka, ne ostavljajući nadu da bi mogao da preživi. Svi napori kotorskih lekara da ga spasu bili su uzaludni.

#Ubistvo

#Škaljarski klan

'