AKTUELNO

Nemanja J. (27) iz Beograda teško je ranjen kada je napadač u njega ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u ulici Milanka Mijalkovića.

Nemanja J. (27) iz Beograda, teško je ranjen u petak uveče, kada je nepoznati napadač u njega ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u ulici Milana Mijalkovića u beogradskom naselju Železnik.

Prema infomracijama, krvavi napad dogodio se oko 23:10, u trenutku kada je mladić isparkiravao automobil marke "Reno Megan".

Pogođen u stomak i u ruku

Kada je ušao u vozilo i krenuo, nepoznata osoba mu je prišla i zapucala u njega kroz zatvoreni prozor "renoa". Meci su probili staklo i pogodili ga u stomak i u desnu ruku - kaže izvor iz istrage.

On se, nakon što je ranjen, zakucao u zid zgrade.

Prema informacijama, mladić je tada izgubio kontrolu nad vozilom. Kada je Nemanja pogođen, auto je bio u pokretu, pa je on izgubio kontrolu nad njim. Vozilo je nastavilo nekontrolisano da se kreće i zakucalo se u zid obližnje zgrade i tu se zaustavilo. Na sreću, brzina kola nije bila velika, pa nije došlo do veće katastrofe.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto pucnjave i teško povređenog mladića odvezla u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

Motiv nepoznat

Ispalio je više hitaca u mladića, a zatim pobegao u nepoznatom ptavcu. Policija je odmah pokrenula poragu za njim i proverava se motiv pokušaja ubistva. Prema nekim nepotvrđenim informacijama, reč je o lokalnom obračunu, a za sada nema informacija šta bi mogao da bude motiv.

#Pucnjava

#Železnik

'